e-mail marketing
Přidejte do svých e-mailingových kampaní poutavá videa, která zvýší zapojení adresátů a míru konverze.

Video je nejpoutavějším typem obsahu. Video uživatele nejen více zaujme, ale umožní vám doručit jeho prostřednictvím mnohem více informací než pomocí textu či obrázku. Možná si myslíte, že tvorba profesionálních videí a jejich využití v e-mailovém marketingu je pro vás příliš složitá či drahá. Možná tomu tak dříve bylo, ale nyní jsou již tyto doby minulostí. Aniž byste museli vytvářet vlastní video obsah, můžete do svých mailů přidat kvalitní videa od společnosti Playable.

Společnost Playable, lídr v oblasti e-mailového marketingu, letos oznámila spuštění knihovny Stock Video Library plné milionů kvalitních videí, která lze nyní přidat k e-mailům, které rozesíláte pomocí Mailchimp, e-mailingové platformy pro malé a střední podniky.

Obchodníci mohou na Playable rychle najít a koupit perfektní video odpovídající jejich požadavkům, poté video upravit podle přání a marketingových cílů pomocí Video Editoru a nástrojů využívajících umělé inteligence, která vám umožní přidat do videa texty, nadpisy, klikatelné výzvy k akci a podobně.

Jak funguje video knihovna Stock Video Library

Pokud chcete pomocí videa zvyšovat počet kliknutí a konverzí, aniž byste museli vyrábět vlastní originální obsah, můžete navštívit knihovnu Stock Video Library, kde pomocí klíčových slov naleznete vhodné marketingové video, které odpovídá vašim záměrům. Databáze videa je obrovská, obsahuje několik milionů klipů. Jakmile se rozhodnete pro vhodné video, můžete je doplnit vaším logem, titulky, textem i klikatelnou výzvou k akci. Ještě předtím, než se rozhodnete si video koupit, můžete si vyzkoušet jeho verzi zdarma, která však obsahuje vodoznak.

Jakmile uživatel otevře e-mail s videem, server Playable zjistí, jaký e-mailový klient je používán , a podle toho přehraje každému konkrétnímu uživateli jednu z desítek verzí vašeho videa, kompatibilní s jeho e-mailovým klientem a operačním systémem. Systém skvěle funguje jak s Windows, MacOs, iPhone, tak i Android. Samozřejmostí je podpora všech větších poštovních klientů, od Outlooku přes Apple Mail až po Gmail a další.

Videa fungují se všemi většími nástroji na hromadné rozesílání e-mailů. Kromě Mailchimp i Campaign Monitor, Salesforce, Emarsys, SendGrid, Iterable a desítky dalších. K dispozici je 30denní bezplatná zkušební verze, která zahrnuje tisíc dostupných videí. Pokud se rozhodnete pro verzi placenou, ceny začínají na pěti dolarech za měsíc.

e-mail marketing

Video vám pomůže získat nové zákazníky

Marketingové video přiláká pozornost jako nic jiného. Existují výzkumy, které dokazují, že si lidé zapamatují desetkrát víc informací ze zhlédnutého videa než z textu pojednávajícího o stejném tématu. Budete tak moci mnohem lépe oslovit vaše potenciální zákazníky, získat víc návštěv a zlepšit váš konverzní poměr.

Zdroj: marketingland.com, facebook.com, cpcstrategy.com
Autor: Vlastimil Malík
Foto zdroj: pixabay.com

Více článků z blogu

Používáme tyto nástroje

WordPress
PrestaShop
WooCommerce
Shoptet
Upgates
FastCentrik
GA4
Google Merchant
Google Tag Manager
Collabim
Marketing Miner
ahrefs
Ecomail
Mailchimp