Bonus
Vaše začátky s PPC reklamou na Google Ads a Sklik budou nyní ještě jednodušší. Pokud jste dosud na těchto PPC platformách neinzerovali, můžete nyní získat bonus až 8 500 Kč nebo 350 eur u Google Ads a 2 000 Kč u Seznam Sklik. Stačí využít naší služby založení účtu na těchto PPC platformách a díky našim speciálním slevovým kupónům vám tento finanční bonus zajistíme.

Jaké jsou podmínky získání PPC kreditu zdarma?

Digitální agentura SEO Consult je držitelem certifikátu pro PPC specialisty, a díky tomu můžeme využívat speciální, neveřejné slevové kupóny, určené pouze pro certifikované PPC agentury. Tyto kupóny uplatníme při zakládání vašeho nového PPC účtu, a tím vám poskytneme nárok na tento bonus.

Abyste mohli tento kredit u Google Ads získat, je nutné splnit pouze jedinou podmínku – váš účet musí být opravdu nový, bonus získáte pouze v případě, že jste dosud u Google Ads neinzerovali. Pokud tuto podmínku splníte a při založení účtu bude použit náš speciální kupón, Google vám připíše na účet částku ve výši 100 % obnosu, který jste utratili za PPC reklamu během prvních 31 dní od chvíle, kdy byl tento kupon uplatněn, a to až do výše 8 500 Kč pro reklamy v Česku, nebo 350 eur, pokud inzerujete na Slovensku.

Bezplatný kredit můžete získat i na další PPC platformě, Seznam Sklik. Stejně jako u Google Ads, i v Seznam Sklik je získání kreditu zdarma podmíněno tím, že jde o nový účet, na který jste dosud nedobíjeli kredit, což si Seznam zkontroluje podle vašeho IČO. Pokud u prvního dobití, které bude alespoň ve výši 500 Kč bez DPH, použijete náš speciální promo kód, získáte od Skliku automaticky 2 000 Kč na váš PPC účet.

Začněte inzerovat s bezplatným PPC kreditem ještě dnes

Pokud jste zatím na Seznamu ani Googlu neinzerovali, nejlepší čas začít je právě nyní. PPC reklama vám zajistí okamžitý a dokonale kontrolovatelný zdroj nových zákazníků, který umožňuje velmi dobře cílit na specifická publika, statisticky vyhodnocovat a optimalizovat reklamní sdělení i jeho cílení.

Díky našim neveřejným promo kódům pro certifikované PPC specialisty navíc budete moci začít inzerovat s kreditem na prokliky ve výši několika tisíc, za které nebudete muset zaplatit ani korunu. Podpořte vaše podnikání a začněte s PPC reklamou ještě dnes.

Více článků z blogu

Používáme tyto nástroje

WordPress
PrestaShop
WooCommerce
Shoptet
Upgates
FastCentrik
GA4
Google Merchant
Google Tag Manager
Collabim
Marketing Miner
ahrefs
Ecomail
Mailchimp