internet marketing
Přečtěte si na našem blogu žhavé novinky ze světa SEO, které byste v listopadu rozhodně neměli minout.

Které z novinek v optimalizaci pro vyhledávače a online marketingu byste v listopadu neměli minout?

Co nového v SEO?

  • Co je to Google penalizace a jak se jí zbavit? Občas se stane, že se algoritmu Google přestane líbit jak optimalizujete váš web a udělí vám penalizaci. Přečtěte si, jak tuto situaci řešit a dostat své stránky opět na vrchol.
  • Jaký je rozdíl mezi on-page SEO a technickým SEO? Lidé často dělí optimalizaci pro vyhledávače na takzvané off-page SEO, které se týká zpětných odkazů, sociálních signálů a dalších faktorů, které se nacházejí mimo optimalizovanou stránku a často také mimo vliv optimalizátora, a na on-page SEO, které se týká obsahu stránky. Kromě toho však existuje také takzvané technické SEO. Co to je a proč se bez něj neobejdete?
  • 7 bezplatných SEO nástrojů pro váš web  Kromě pěkně vypadajícího webu se zajímavým a pravidelně aktualizovaným obsahem je pro majitele stránek zásadní také SEO neboli optimalizace pro vyhledávače. Přečtěte si, jak si s ní poradit a které bezplatné nástroje k tomu můžete využít.
  • Nejdůležitější SEO metriky Při optimalizaci webu pro vyhledávače je důležité pravidelně sledovat a vyhodnocovat údaje ohledně výkonu vašeho webu. Které z nich jsou pro jeho optimalizaci důležité, a které naopak nikoli?

Online marketing a sociální sítě

Více článků z blogu

Používáme tyto nástroje

WordPress
PrestaShop
WooCommerce
Shoptet
Upgates
FastCentrik
GA4
Google Merchant
Google Tag Manager
Collabim
Marketing Miner
ahrefs
Ecomail
Mailchimp