SEO novinky
Které z novinek ve světě SEO a online marketingu byste si během ledna 2022 neměli nechat v žádném případě uniknout?

Jaké trendy v influencer marketingu budou důležité v roce 2022?

Stále více firem přesouvá velký díl peněz určených na propagaci do influencer marketingu. Hodnota tohoto marketingového odvětví se díky tomu za poslední dva roky více než zdvojnásobila.

Jak funguje entitní vyhledávání na Seznamu?

Vyhledávací algoritmy jsou stále promyšlenější a ani Seznam nezůstává v tomto odvětví pozadu. Podívejte se, jak Seznam určuje relevanci dotazů, které zadáváte do vyhledávacího políčka.

IG Live nabídne uživatelům automaticky odznaky pro vysílání

Instagram Live se snaží povzbudit tvůrce k častějšímu vysílání, aby dosáhli většího zapojení diváků, a tím zvýšili i svůj příjem. K tomu nyní přispějí i odznaky pro živé vysílání, které umožňují divákům podpořit tvůrce a které Instagram nyní přidává do výchozího nastavení aplikace.

Marketing a metaverzum

Jedním z největších trendů současnosti je metaverzum, virtuální svět, ve kterém možná již brzy bude většina lidí trávit své životy. Do plně virtuálního světa metaverza vstupuje Nike, Chipotle či Gucci. Slibují si od toho možnost oslovení mladých spotřebitelů. Metaverzum slibuje totiž velký marketingový potenciál.

Facebook a kryptoměny

Facebook oznámil aktualizaci svých zásad pro reklamy, které se týkají kryptoměn. Díky tomu se rozšiřuje počet regulačních licencí z původních 3 na 27. Podstatou této aktualizace je, že aby bylo možné v aplikacích Facebooku spouštět jakékoliv reklamy na kryptoměny, musí tato měna dodržovat regionální licenční ustanovení, která se liší podle jednotlivých zemí.

Knižní novinky o marketingu

Marketing je dynamické odvětví a vyžaduje neustálé sledování nejnovějších trendů. Jaké knižní novinky o marketingu z oblasti médií, reklamy či PR v současné době vycházejí?

Více článků z blogu

Používáme tyto nástroje

WordPress
PrestaShop
WooCommerce
Shoptet
Upgates
FastCentrik
GA4
Google Merchant
Google Tag Manager
Collabim
Marketing Miner
ahrefs
Ecomail
Mailchimp