Obrázek
Nejnovější nadupaná novinka na Conviu, která vám ušetří čas, peníze i hledání zkušeného grafika.

Díky našemu obrázkovému editoru zvýšíte efektivitu práce a nemusíte se bát nějakých složitostí. Grafický editor vám vyrobí i tisíce obrázků během chvilky. Veškerá zdlouhavá a otravná práce ohledně grafických úprav obrázků končí a přechází v jednoduchou maličkost v Conviu. A navíc Conviu nabízí obrázkový editor na 30 dní zkoušku zdarma. Tuto vychytávku najdete v XML editoru v části pravidla.

Co vše obrázkový editor umí?

Dokáže stovkám produktových obrázků v XML přidat jednotné pozadí, loga, text, také další atributy (doprava zdarma, akční nabídka, hodnocení atd.), to se vám bude hodit třeba pro zatraktivnění reklam pro Facebook. U obrázků je možné i odebrat pozadí, což se hodí pro Marketplaces. Editor disponuje několika připravenými šablonami, které jsou profesionální a libovolně se je můžete upravit, dle vaší potřeby (barev e-shopu atd.). Náš šikovný grafický editor vyrobí i tisíce obrázků za jedno dopoledne, jednoduše a bez jakékoli otravné práce.

Obrázkový editor má spousty pokročilých funkcí, ale práce v něm je naprosto jednoduchá. Také pro veškeré prvky si můžete zvolit časové období a další podmínky. Tudíž pokud budete mít akční nabídku či dopravu zdarma, zvolíte si hned jakých produktů se to týká a do kdy tyto akce platí.

Jak probíhá kontrola obrázků a do jakých rozměrů je můžete exportovat?

Nejprve je nutné na import připojit XML feed, ve kterém budete chtít obrázky upravit. Veškerá práce v obrázkovém editoru Conviu probíhá v modu Designer. Pokud máte vše doděláno a upraveno podle vašich požadavků, stačí se přepnout do modu Náhled, kde hned uvidíte, jak vše vypadá s náhodným či vámi vybraným produktem.

Pro export obrázků máme již předdefinované nejčastěji používané rozměry pro Facebook, Marketplaces (Mall, Alza, Kaufland) či Google. Samozřejmě pokud potřebujete rozměry jiné, můžete si nastavit libovolné vlastní.

Jak vůbec obrázkový editor v Conviu vypadá?

Máme pro vás ukázku našeho obrázkového editoru, kde můžete vidět jednu z předpřipravených šablon, které můžete použít.

obrázkový editor

Jak můžete vidět samotný editor nevypadá složitě a nastavení je čistě na vaší kreativní stránce. Samozřejmě detailní návod a informace naleznete v naší nápovědě.

Ukázka upraveného obrázku s recenzí od partnera Interkontakt.store:

interkontakt

Nedávno jsme u nás na e-shopu spustili akci na novou barvu županů, a proto jsme se rozhodli využít obrázkový editor k upozornění na tuto akci v reklamách na Facebooku. Práce v modulu je intuitivní a s použitím šablon je navíc i velmi rychlá. Jednoduše lze přidat logo e-shopu, obrázek či text

Jana Učňová
Interkontakt.store

 

Netroufnete si na to sami a šikla by se vám pomocná ruka?

  • Můžeme vám nabídnout nastavení grafické šablony
  • Upravit rozměry obrázků v XML dle požadavků (např. marketplaces, reklamní systémy apod)
  • Grafickou konzultaci

 

Conviu je komplexní nástroj pro online marketing.  Nabízí editor XML a csv, napojení dodavatelských dat nebo na marketplace, automatický bidding, automatickou dynamickou cenotvorbu, automatický překladač produktů a monitoring cen konkurence.

Více článků z blogu

Používáme tyto nástroje

WordPress
PrestaShop
WooCommerce
Shoptet
Upgates
FastCentrik
GA4
Google Merchant
Google Tag Manager
Collabim
Marketing Miner
ahrefs
Ecomail
Mailchimp