SEO novinky březen 2022
Které z novinek ve světě SEO a online marketingu byste si během března 2022 neměli nechat v žádném případě uniknout?

Bezrealitky chystá v roce 2022 nové služby a redesign

Digitální služba Bezrealitky se letos chystá na redesign a plánuje vznik nových služeb, například nové modely financování. V rámci celé skupiny European Housing Services se pak chtějí Bezrealitky stát garantem know-how digitalizace realitního trhu. 

Seznam pomáhá ukrajinským uprchlíkům

Seznam.cz vyčlení sto milionů korun na podporu ukrajinských uprchlíků. Tato pomoc by se měla týkat nejen finanční podpory tuzemských spolků a organizací, které v rámci aktuálních nebo budoucích projektů plánují s uprchlíky pracovat, tak i aktivit, které budou cíleně zaměřené na konkrétní skupiny obyvatel.

Facebook zlepšuje upozornění na odstranění příspěvků

Facebook zahájil test aktualizovaných upozornění, která obsahují více informací o tom, proč byl příspěvek odstraněn a jestli ho zkontroloval uživatel, anebo jej identifikovala automatická detekce. Snadněji tak zjistíte, kde jste udělali chybu a jak ji napravit.

Videoportál Stream zaznamenal loni nárůst počtu zhlédnutí o 58 %

Videoportálu Stream se během roku 2021 publikoval 17,5 tisíc nových videí a podařilo se mu zvýšit počet zhlédnutí na půl miliardy, což je v meziročním srovnání nárůst o 58 %.  Titul nejsledovanějšího videa roku získalo video, které ukazuje, jak nejlépe připravit řízek.

Instagram spouští aktualizované tagy pro tvůrce

Tvůrci mohou nyní v rámci obsahu označit spolutvůrce pomocí speciálního štítku. Nejen že to umožňuje ocenit ty, kteří se na vzniku daného obsahu podíleli, ale také to může výrazně zvýšit publicitu lidí, kteří bývají často „neviditelní“ nebo stojí v pozadí.

Mapy.cz mají nové, kvalitnější panoramatické snímky

Seznam, provozovatel serveru Mapy.cz  právě  vydává první část nových panoramatických dat pořízených v rámci uplynulého roku od holandské společnosti Cyclomedia. Panoramatická data pokrývají silniční sítě západní třetiny České republiky a 21 největších měst v rámci celé ČR.

Více článků z blogu

Používáme tyto nástroje

WordPress
PrestaShop
WooCommerce
Shoptet
Upgates
FastCentrik
GA4
Google Merchant
Google Tag Manager
Collabim
Marketing Miner
ahrefs
Ecomail
Mailchimp