Wordpress
Aby WordPress web vaší realitní kanceláře skutečně vynikal, je potřeba zvolit správnou webovou šablonu. Jak na to?

Ať už lidé hledají svůj vysněný dům, byt nebo chatu, internet je místem, kde většina kupujících nemovitostí začíná svou cestu za nemovitostí. Proto by investice do co nejlepší realitní šablony pro webové stránky měla být na vrcholu seznamu priorit každého realitního makléře. Naštěstí existuje řada témat pro WordPress, která se mohou hodit.


Bezplatné WordPress šablony pro realitní kanceláře

Pokud jde o tvorbu WordPress webu, mají realitní kanceláře na výběr z mnoha možností. Existuje několik bezplatných témat, která mohou realitní kanceláři usnadnit získávání klientů a prezentaci jejich nabídek nemovitostí. Podívejme se na některé z nejlepších dostupných možností.
 

OceanWP

OceanWP je jedním z nejpopulárnějších bezplatných WordPress témat pro realitní weby. Jeho flexibilita vám umožní si téma dokonale přizpůsobit a vytvořit tak realitní web, který bude vyhovovat vám i potenciálním klientům. Je kompatibilní s realitními pluginy a mezi jeho klíčové funkce patří oblasti widgetů, vlastní widgety, šablony stránek, přizpůsobitelné záhlaví a navigační nabídky.

Festate

Přestože se jedná o bezplatnou šablonu, Festate přichází s řadou užitečných funkcí, které vám pomohou vytvořit efektivní realitní web. Mezi jeho klíčové funkce patří víceúrovňové rozbalovací menu, optimalizace pro vyhledávače, vlastní pozadí, vestavěný posuvník domovské stránky a podpora více prohlížečů.

Robolist Lite

Robolist Lite je skvělá WordPress šablona, která je vybavena funkcemi navrženými pro potřeby všech typů realitních kanceláří. Je integrována s pluginem WP Job Manager, který umožňuje přidat seznam nemovitostí. Pomocí tohoto bezplatného WordPress tématu můžete vytvořit efektivní webové stránky realitní kanceláře a používat všechna potřebná rozšíření.

VW Construction Estate

Nejlepší na tématu VW Construction Estate je jeho všestrannost. Je multifunkční – což znamená, že s ním můžete vytvořit plně funkční webové stránky. Mezi klíčové funkce patří flexibilní záhlaví, více možností rozvržení stránek, krátké kódy a styly blokového editoru.

wordpress

Real Estater

S Real Estater získáte moderní téma, které dobře využívá bílý prostor a obrázky. Pomocí tohoto tématu můžete vytvořit přizpůsobitelnou domovskou stránku s různými sekcemi, jako jsou například O nás, Pronájmy, Galerie, Funkce, Služby, Výpis nemovitostí a další.
 

Real Estate Salient

Real Estate Salient je k dispozici v bezplatné i placené verzi. V jeho bezplatné verzi získáte několik funkcí, které zahrnují mřížky pro výpis nemovitostí, posuvník obrázků se zvýrazňovacím polem, vyhledávání a filtrování. Toto téma, vytvořené s vestavěným posuvníkem Elegant, nabízí také možnosti přizpůsobení.

Astra

S nástrojem Astra si můžete vytvořit webové stránky na míru, které splní vaše očekávání. Její bezplatná verze nabízí 30 předpřipravených návrhů webových stránek a řadu funkcí umožňujících přizpůsobení. Můžete také využít několik widgetů, které má v nabídce, a vytvořit tak efektivní realitní web.

WP Real Estate

WP Real Estate je další bezplatné téma oblíbené u realitních makléřů a realitních kanceláří, které je nabité několika užitečnými funkcemi. Mezi jeho klíčové funkce patří pokročilá navigace, skvělé animace, kompletní přizpůsobení a připravenost na překlad.

Nejlepší prémiové WordPress motivy pro webové stránky o nemovitostech

Kromě několika snadno dostupných bezplatných témat pro vytvoření plně funkčního realitního webu jsou některá realitní témata na WordPress placená. Prémiová placená témata WordPress jsou navržena tak, aby vám pomohla vytvořit úžasné realitní stránky. Podívejme se na tyto možnosti, abychom pochopili, které realitní téma WordPressu je pro vaše podnikání nejlepší.

Homeland

Pokud hledáte možnosti výběru, Homeland je jedním z nejlepších realitních témat WordPress, které můžete prozkoumat. Dodává se s 60 vlastními šablonami stránek a 81 předpřipravenými pozadími. Kromě toho nabízí 5 vlastních typů příspěvků a 16 vlastních widgetů. Navíc je téma velmi snadné ke stažení.
Toto prémiové téma stojí 35 dolarů.

Resideo

Resideo je jedno z nejoblíbenějších témat WordPress pro realitní weby. Díky své flexibilitě a designu bohatému na funkce poskytuje Resideo nekonečné možnosti. Mezi jeho klíčové funkce patří přizpůsobení výpisu nemovitostí, widgety nemovitostí, pokročilý systém filtrování a front-endové odesílání nemovitostí.
Toto prémiové téma je k dispozici za 49 dolarů.

Real Places

Aplikace Real Places je také určena speciálně pro trh s nemovitostmi. Je vybavena řadou funkcí ideálních pro realitní kanceláře a společnosti. Z pohledu návštěvníků webu usnadňuje tato šablona navigaci na webu. Její pokročilá možnost vyhledávání například umožňuje uživatelům použít správné filtry při hledání požadovaných nabídek nemovitostí. Tyto poznatky můžete využít k tomu, abyste svým potenciálním zákazníkům doporučili ty správné nemovitosti.
Toto prémiové téma stojí 59 dolarů.

Houzez

Houzez je jedno z mála témat zaměřených speciálně na realitní průmysl. Díky svým ukázkovým návrhům a widgetům toto téma usnadňuje vytvoření úžasných webových stránek i lidem, kteří tvorbě stránek nerozumí. Mezi funkce, které jej odlišují od ostatních, patří vestavěné backendové rozhraní pro správu leadů a možnost geolokace pro přesné určení místa, odkud pochází návštěvnost.
Toto prémiové téma stojí 59 dolarů.

Freehold

Freehold je skvělou volbou, pokud jste začátečník s malými nebo žádnými zkušenostmi s kódováním. Dodává se s doplňkem Boosted Elements. Pomocí tohoto doplňku můžete vytvářet mapy Google, prezentace, vyskakovací okna a další. Můžete také použít prémiový doplněk Slider pro vytvoření prezentací, které mohou co nejlépe prezentovat vaše nemovitosti.
Toto prémiové téma stojí 59 dolarů.
 

Jak vybrat nejlepší téma WordPress pro realitní kanceláře

Pokud jde o výběr nejlepšího tématu, musíte mít jasno v tom, co od svého realitního webu na WordPressu potřebujete. Zde je několik tipů, které se vám mohou hodit.

Uživatelské prostředí: Pokud se potýkáte se zvýšenou konkurencí, možná budete chtít vytvořit uživatelsky přívětivý realitní web, který zákazníkům intuitivně nabídne to, co je zajímá.

Vestavěné funkce: Pokud vám chybí zkušenosti s kódováním, poohlédněte se po tématu, které poskytuje vestavěné funkce.

Škálovatelnost: Další věcí, kterou je třeba zvážit, je škálovatelnost realitních WordPress šablon. Dokáže šablona podporovat i vaše budoucí obchodní potřeby, když budete chtít vaše podnikání rozšiřovat?

Rychlost odezvy: Nezáleží na tom, kolik úsilí vložíte do vytvoření webových stránek – nemohou fungovat, pokud nemají správné základy. To zahrnuje optimalizaci pro vyhledávače a rychlost jejich odezvy na různých zařízeních, která by pochopitelně měla být co nejvyšší.

Jaké je nejlepší WordPress téma pro realitní kancelář?

Podle našeho mínění je nejlepším WordPress tématem pro realitní kanceláře Astra. Má bezplatnou i placenou verzi, která poskytuje různé funkce pro vytváření uživatelsky přívětivých webových stránek. Kromě podpory přizpůsobení nabízí Astra widgety, které jsou užitečné pro zvýšení uživatelského komfortu.

Zdroj: marketingland.com, facebook.com, cpcstrategy.com

Autor: Vlastimil Malík

Foto zdroj: pixabay.com

 

Více článků z blogu

Používáme tyto nástroje

WordPress
PrestaShop
WooCommerce
Shoptet
Upgates
FastCentrik
GA4
Google Merchant
Google Tag Manager
Collabim
Marketing Miner
ahrefs
Ecomail
Mailchimp