Tiktok
Pojďme se společně podívat na současné TikTok trendy, které byste neměli minout, pokud chcete na této sociální síti uspět a získat nové zákazníky.

Hybné síly, které rezonují TikTokem

Podle samotné vedoucí obchodního marketingu, Sofie Hernandez, popisuji TikTok v roce 2023 tři hybné síly. Jsou jimi akční zábava, vytváření prostoru pro radost a ideály vytvořené komunitou. Co to pro Vás znamená?

Akční zábava

Akční zábavám představuje reklamní sdělení, které je uživatelům doručováno ve formě reklamy, ale užíváno jako zábava. Jde o sdělení, které uživatelé rádi sdílí se svými známými nejen proto, že je zaujal konkrétní promovaný produkt, ale i proto, že je obsah této reklamy pobavil. 

Společnost TikTok věří tomu, že díky těmto zábavným reklamním příspěvkům mohou inzerenti dosáhnout až neuvěřitelných obchodních výsledků. Tento typ TikTokové reklamy je totiž zábavný a poutavý, ale především působí přirozeně.

Vytváření prostoru pro radost

Možná jste již sami zažili nebo znáte někoho, kdo zažil vyhoření z přepracování či ho trápí osobní problémy. TikTok je skvělým místem, kde propagovat tipy na lepší životní styl a správný work-life balanc. Na TikToku se nachází spoustu uživatelů, kteří uvítají tipy a rady na lepší každodenní život. 

Ideály vytvořené komunitou

TikTok je plný zajímavých tipů na vše možné. Na této platformě je možné nalézt zajímavosti a rady ze všech možných oblastí. Své si tu najdou jak domácí kutilové, tak milovníci vaření, ale i investoři či dentální hygienisté. TikTok totiž sdružuje velké množství malých klubů, kde lidé mohou najít nové nápady, vylepšit si své životní vášně a začít žít naplno.

Závěr

Teď už víte, s čím na TikToku tento rok uspějete. Vrhněte se proto do práce a aplikujte nové znalosti do praxe. Pokud si nevíte rady s TikTokovou reklamou, nebojte se obrátit na naše odborníky, kteří Vám rádi pomohou vytvořit úspěšné reklamní kampaně, které Vám přilákají spoustu nových zákazníků.

Zdroj: marketingland.com, facebook.com, cpcstrategy.com

Autor: Gabriela Soukupová

Foto zdroj: pixabay.com

Více článků z blogu

Používáme tyto nástroje

WordPress
PrestaShop
WooCommerce
Shoptet
Upgates
FastCentrik
GA4
Google Merchant
Google Tag Manager
Collabim
Marketing Miner
ahrefs
Ecomail
Mailchimp